Aanbod

De spanning op je werk aanpakken.
Je kunt het zelf.

“Dealen met gedoe op het werk is een vaardigheid die heel veel spanning en frustratie kan schelen.”

Er zijn verschillende opties, afhankelijk van je vraag en situatie.
Liever even overleg? Bel me op 06 52 372 572.

Wat past bij jouw situatie?

Voor de medewerker
PERSOONLIJK – 1 OP 1

Hét Heldere Zakentraject

Heb je serieus last van het gedoe op de werkvloer? Ben je boos, geïrriteerd, onzeker, tob je met een te hoge werkdruk? Vind je het erg moeilijk om je grenzen te stellen?

Ik ben er voor je als je graag individueel en intensief aan de slag wilt. Als je echt wilt weten waarom dit gedoe maar aan je blijft kleven en nou eindelijk andere opties wilt ontdekken en toepassen. Dit traject is inclusief mijn niet-aflatende steun gedurende deze maanden.

Na afloop van dit traject kun je ‘cool & collected‘ omgaan met het gedoe op je werk. Je kent de triggers in de communicatie van jezelf en anderen die de spanning en frustraties oproepen. En je hebt een aantal opties ter beschikking om anders met die situaties met gedoe om te gaan. Deze alternatieven in gedrag passen bij jou én bij de complexe, veeleisende organisatie waar je werkzaam bent.

Benieuwd? Bel me gerust voor meer informatie.

Voor HR en leidinggevenden
INSPIRATIESSIE (IN COMPANY)

Omgaan met Gedoe op het werk

Collega’s die over elkaar roddelen. Onuitgesproken irritaties. Het werk dat nooit af is. De medewerker die geen fouten durft te maken. De medewerker die altijd zucht. Of de collega die communiceert als een olifant in een porseleinkast: het is negatieve energie, het geeft spanningen en weerstand. Als de relaties en resultaten eronder gaan lijden moet je er wat mee, als als leidinggevende of HR-professional. Maar hoe doe je dat, wat pak je op en wat laat je gaan?

Krijg nieuwe inzichten in deze praktische workshop ‘Omgaan met gedoe op het werk’ – voor HR en leidinggevenden. Hierin behandelen we de dynamiek van gedoe en hoe je kunt ingrijpen.

Volgt één van je medewerkers een Persoonlijk Heldere Zaken-traject? Dan is deze workshop helemaal een dikke aanrader. Je kent dan de belangrijkste modellen uit het traject en kunt hem of haar beter begeleiden na afloop van het traject.

Voor de medewerker
COMBI: TRAINING & 1:1 COACHING

Inspirerende training

Het is mogelijk om te werken op je eigen voorwaarden en principes zonder daarmee de relatie met collega’s en leidinggevende op het spel te zetten. Want als je begrijpt…

  • wat jij doet in je gedrag en communicatie  – en waarom en hoe de ander daarop reageert
  • waarom je doet wat je doet
  • welke andere opties je hebt zodat je wél bereikt wat je wilt

… dan kom je beter uit de verf op je huidige werkplek.
Ik bied je de kennis en de inzichten om deze vaardigheid eigen te maken.

Dit heerlijk energiek groepstraject met een mooie mix van training, individuele coaching, intervisie en opdrachten gaat je daarbij helpen. Ieder brengt zijn eigen gedoe in en leert van mij en van elkaar hoe je dat aan kunt pakken op een manier die past bij jou, bij je collega’s en bij de organisatiecultuur.

Het groepstraject geeft hele mooie resultaten en deelnemers houden vaak onderling contact, als in een intervisie. Heel tof.

Voor leidinggevenden & team
INSPIRATIESESSIE (IN COMPANY)

Omgaan met Gedoe op het werk

Is er gedoe op het werk? Weerstand, frustraties en onuitgesproken onderling gehannes?
Laat het niet dooretteren, maar doe er iets aan. na deze workshop heeft ieder zicht op de dynamiek van gedoe, kent zijn of haar eigen aandeel in het gedoe en weet hoe het verminderd kan worden. Er zal nog lang over nagepraat worden. Heel inspirerend!

Graag verzorg ik een inspiratiesessie van twee uur voor je team. Het thema: ‘Gedoe is overal – en het is heerlijk als je er zelf iets aan kunt doen.

Vieve nieuw

Vieve ter Laak

Ik buig gevoelens van frustratie & onmacht om naar invloed en regie.

T  06 – 52 372 572
E  info@heldere-zaken.nl

Contactformulier