Aanbod

Het gedoe zat? Neem invloed en regie.

Frustratie & onmacht op je werk

Wil je het gedoe om je heen aanpakken?

Dat kan! Onderstaand een opsomming van de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Aanbod Heldere Zaken

  • Binnenkort organiseer ik weer de workshop ‘Boost je communicatie’. In drie uurtjes duiken we in jouw eigen patronen van ineffectieve communicatie en ontdekken we hoe het anders kan. Ik geef je concrete, praktische handvatten om het gedoe op de werkvloer te beperken. Met als resultaat: minder verlies van energie, het scheelt een hoop tijd, de onderlinge verhoudingen met collega’s staan minder onder druk. Kortom: je komt beter uit de verf.
    De workshop is bedoeld als kennismaking met de Heldere Zaken-methodiek en met mij maar het ook zomaar precies het duwtje zijn wat nodig was om zelf de touwtjes in handen te nemen.
  • De voorstelling ‘Zo gaat dat hier nou eenmaal!’ – met acteurs van Helder Theater (geen familie) verzorg ik een inspirerende theaterlezing bij organisaties. Altijd met maatwerkscene’s zodat je lekker naar je eigen gedoe kijkt – een mooie spiegel. Inspirerend, hier en daar hilarisch, het schuurt een beetje en het is ook leerzaam. Geen ingewikkelde sessies maar toch de hete brij op tafel. Misschien net wat jullie nodig hebben?
  • Liever eenvoudiger? Kan ook. Je kunt me boeken voor een presentatie van een uur voor je team, ondernemersvereniging of een andere plek waar mensen samen werken. Het thema: ‘Gedoe is overal, het gaat erom hoe je ermee dealt!’
  • Ik ben er voor je als je graag individueel en intensief aan de slag wilt. Als je echt wilt weten waarom het gedoe maar aan je blijft kleven en nou eindelijk andere opties wilt ontdekken en toepassen. Dit traject is inclusief mijn niet-aflatende steun gedurende deze maanden. Benieuwd? Bel me gerust voor meer informatie.
  • Of, en dit werkt vooral in grotere organisaties: we gaan met een groep aan de slag. Dat is een heerlijk energiek groepstraject met een mooie mix van training, coaching, intervisie en opdrachten. Ieder brengt zijn eigen gedoe in en leert van mij en van elkaar hoe je dat het beste aan kunt pakken. Het groepstraject geeft hele mooie resultaten en deelnemers houden vaak onderling contact, als in een intervisie. Heel tof.

Wil je meer informatie? Neem contact op.

Vieve ter Laak - Heldere Zaken

Vieve ter Laak

Ik buig gevoelens van frustratie & onmacht om naar invloed en regie.

T  06 – 52 372 572
E  info@heldere-zaken.nl

Contactformulier