Aanbod

De spanning op je werk beu?
Leer hoe je het kunt aanpakken.

Dealen met gedoe is een vaardigheid die iedereen zou moeten leren.
Dat zou een hoop spanning en frustratie schelen.”

Laat me je helpen. Er zijn verschillende opties, afhankelijk van je vraag en situatie.
Liever even overleg? Bel me op 06 52 372 572. Je bent welkom.

Wat past bij jou?

Voor HR en leidinggevenden
WORKSHOP

Omgaan met gedoe op de werkvloer

Collega’s die over elkaar roddelen. Onuitgesproken irritaties. Het werk dat nooit af is. De medewerker die geen fouten durft te maken. De medewerker die altijd zucht. Of de collega die communiceert als een olifant in een porseleinkast: het is negatieve energie, het geeft spanningen en weerstand. En overal waar mensen samenwerken is gedoe – groot of klein. Als de resultaten eronder gaan lijden moet je er wat mee, als als leidinggevende of HR-professional.

Krijg nieuwe inzichten in deze lekker praktische workshop ‘Omgaan met gedoe op het werk’ – voor HR en leidinggevenden. Hierin behandelen we de dynamiek van gedoe en hoe je kunt ingrijpen.

Volgt één van je medewerkers een Persoonlijk Heldere Zaken-traject? Dan is deze workshop helemaal een dikke aanrader.

Voor teams
PRESENTATIE

Omgaan met gedoe op de werkvloer

Is er gedoe op het werk (en ja, dat is er natuurlijk, want het is overal waar mensen samenwerken)?

Je kunt me boeken voor een presentatie van een uur voor je teams. Het thema: ‘Gedoe is overal – het is heerlijk als je er zelf iets aan kunt doen.

Ik leg op een heldere manier de dynamiek van gedoe uit. Na dit uur snapt ieder zijn eigen aandeel in gedoe – en hoe je het zelf kunt verminderen. Heel inspirerend!

Voor de medewerker
PERSOONLIJK – 1 OP 1

Hét Heldere Zakentraject

Voor de medewerker
IN GROEPSVERBAND

Samen aan de slag met gedoe

Heb je serieus last van het gedoe op de werkvloer? Ben je boos, geïrriteerd, onzeker, tob je met een te hoge werkdruk? Vind je het erg moeilijk om je grenzen te stellen?

Ik ben er voor je als je graag individueel en intensief aan de slag wilt. Als je echt wilt weten waarom dit gedoe maar aan je blijft kleven en nou eindelijk andere opties wilt ontdekken en toepassen. Dit traject is inclusief mijn niet-aflatende steun gedurende deze maanden.

Na afloop van dit traject kun je ‘cool & collected‘ omgaan met het gedoe op je werk. Je kent de triggers in de communicatie van jezelf en anderen die de spanning en frustraties oproepen. En je hebt een aantal opties ter beschikking om anders met die situaties met gedoe om te gaan. Deze alternatieven in gedrag passen bij jou én bij de complexe, veeleisende organisatie waar je werkzaam bent.

Benieuwd? Bel me gerust voor meer informatie.

Het is mogelijk om te werken op je eigen voorwaarden en principes zonder daarmee de relatie met collega’s en leidinggevende op het spel te zetten. Want als je begrijpt…

  • wat jij doet in je gedrag en communicatie  – en waarom en hoe de ander daarop reageert
  • waarom je doet wat je doet
  • welke andere opties je hebt zodat je wél bereikt wat je wilt

… dan kom je beter uit de verf op je huidige werkplek.
Ik bied je de kennis en de inzichten om deze vaardigheid eigen te maken.

Dit heerlijk energiek groepstraject met een mooie mix van training, individuele coaching, intervisie en opdrachten gaat je daarbij helpen. Ieder brengt zijn eigen gedoe in en leert van mij en van elkaar hoe je dat aan kunt pakken op een manier die past bij jou, bij je collega’s en bij de organisatiecultuur.

Het groepstraject geeft hele mooie resultaten en deelnemers houden vaak onderling contact, als in een intervisie. Heel tof.

Vieve ter Laak - Heldere Zaken

Vieve ter Laak

Ik buig gevoelens van frustratie & onmacht om naar invloed en regie.

T  06 – 52 372 572
E  info@heldere-zaken.nl

Contactformulier

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer de CAPTCHA code hieronder in en druk op 'Verstuur'