Doe eens iets geks met je kerststress!

Hoe gaat het met je?

Lukt het een beetje, de combinatie van de hectiek van de decembermaand en de voorbereidingen voor de kerst?
Het blijft nog druk-druk-druk, het ‘even niks’ waar je zo’n zin in hebt, is er nog niet bij.

Doe dan de KERSTSTRESSBINGO.

Die zal je helpen ontspannen door een grinnik, een knipoog en de wetenschap dat je er niet alleen voor staat.

Dank je wel voor het mooie 2017

Graag wil ik iedereen met wie ik dit mooie jaar 2017 heb mogen vormgeven bedanken voor ons inspirerende contact, de mooie samenwerking tijdens de (team)trainingen en individuele sessies, de felicitaties rond het 10-jarig bestaan van Heldere Zaken, de nieuwe inzichten die dit jaar ontstonden, de reacties op mijn blogjes en berichtjes, de vragen die me aan het denken zetten en natuurlijk de complimentjes. Merci. Ik heb ervan genoten.

Ik wens je een gezellige kerst en zie je graag weer in het nieuwe jaar. Maken we er weer een feestje van!

Vieve

Downloaden? Kan! Klik op de afbeelding.

 

 

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]