“Ik herkende mezelf niet meer”

Review over 1:1 traject Heldere Zaken

Functie: Bouwplancoördinator

Aanleiding

“Ik wilde dit traject starten omdat ik ten opzichte van mijn werk was vastgelopen. Ik wilde allerlei zaken anders geregeld hebben en graag meer samenwerken met mijn collega’s. Dit lukte helemaal niet. Wat ik wilde leek averechts te werken. Mijn werk en het werk van het team leek een grote chaos. Mijn reacties op moeilijke situaties waren zeer emotioneel. Ik herkende mezelf niet meer.”

  • Terugkijkend – wat heeft het je opgeleverd?

“Ik begrijp weer waarom de zaken werken zoals ze werken. Ik kan mezelf weer zijn. Ik weet hoe ik me moet verhouden ten opzichte van mijn werk en collega’s. Ik heb de handvatten gekregen die ik daarvoor mistte. Het totaal plaatje is weer in evenwicht.”

  • Wat had je gedurende het traject graag anders gezien?

“Voor mij was het traject dat ik bij Heldere Zaken heb doorlopen precies wat ik nodig had. De deskundige/geïnteresseerde manier van aanpak stond me erg aan en heeft eraan bijgedragen dat het voor mij een goed resultaat heeft gehad.”

  • Wat is je beoordeling van de begeleiding in een rapportcijfer?

“In mijn geval kan ik alleen maar het bijna hoogste cijfer, negen, geven want het heeft mijn probleem helemaal opgelost. Dat ligt ook aan de uitstekende/prettige begeleiding van Vieve. Wanneer je begint aan een dergelijk traject ben je op een of andere manier er op bedacht dat je goed uit de verf wil komen. Door de aanpak van Vieve werd al gauw duidelijk dat dat niet nodig is.”

  • Wat had Vieve kunnen doen om dit punt hoger te maken?

“Ik heb geen tips ter verbetering. Voor mij was alles bijna volmaakt.”

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]