‘Geen stress meer. Ik heb geleerd om duidelijk te zijn over mijn rol’

Individueel traject Heldere Zaken

Samen leer je veel meer en sneller dan alleen. Toch kan er een goede reden zijn om je ervaren ongemakken op het werk niet te delen in een grotere groep. Dan is een individueel traject van Heldere Zaken de aangewezen weg. Privacy en vertrouwelijkheid zijn dan gegarandeerd.
Ontwikkelen doe je niet in je eentje, maar in de context van je werk. Om dat te borgen wordt je leidinggevende in het traject betrokken.

Wat anderen zeggen:

‘Ik heb geen stress meer m.b.t. mijn werk. Ik heb geleerd duidelijk te zijn over mijn rol en dat werkt zo verhelderend. Naar zowel mijzelf als mijn omgeving. Toen ik begon met het traject ervoer ik stress van mijn werk, nu helemaal niet meer; heerlijk!

Je bent een hele energieke en inspirerende coach met passie voor je vak. Vanuit die passie heb je echt oor voor alle problemen en van daaruit weet je altijd goede vragen te stellen waardoor je als coachee inzicht krijgt in je rol, waar je wel en niet van bent en op welk niveau je met iemand praat. Ik heb geleerd om mijn rol goed te pakken en daarin duidelijk te zijn naar mijn omgeving. Het heeft mij enorm geholpen in mijn professionalisering.

Rapportcijfer: een 9.’

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]