‘Ik heb veel inzicht in mijn verbale én non-verbale communicatie gekregen.’

Individueel traject Heldere Zaken

Samen leer je veel meer en sneller dan alleen. Toch kan er een goede reden zijn om je ervaren ongemakken op het werk niet te delen in een grotere groep. Dan is een individueel traject van Heldere Zaken de aangewezen weg. Privacy en vertrouwelijkheid zijn dan gegarandeerd.
Ontwikkelen doe je niet in je eentje, maar in de context van je werk. Om dat te borgen wordt je leidinggevende in het traject betrokken.

Wat anderen zeggen:

‘Door het traject heb ik veel inzicht gekregen in mijn communicatie (verbaal én non-verbaal) en de problemen die ik met collega’s hierin ondervond. Tevens ben ik al een eind op weg met het inzicht omzetten naar acties in mijn kant van de communicatie. Ik weet zeker dat het voor de toekomst vooral nog een traject van veel oefenen is.

 Vieve is een heel open, eerlijk en direct mens. Dat maakt het mogelijk om in een relatief kort traject een hele hoop te leren. Haar uitleg over de drama driehoek en de heldere driehoek is zeer begrijpelijk en levendig en maakt zoveel helder. Als coachee leer je hierdoor over jezelf en je manier van denken en communiceren en kan je dit zowel zakelijk als privé toepassen.

Ik geef het rapportcijfer 9.’

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]