Review programma ‘Van Gedoe naar Helderheid’

Van één van de deelnemers van het programma Zelfbewust Werken – van Gedoe naar Helderheid ontving ik deze review en ik mag m van haar delen.

“Steeds meer collega’s en vrienden krijgen te maken met een burn-out. Ondanks mijn houding ‘dat gebeurt mij niet’ wilde ik toch graag wat handvaten krijgen voor de stressvolle periodes die ik in het werk voorzie. De cursus zelfbewust werken heeft mij hier enorm bij geholpen al was het op een totaal andere manier dan verwacht. In de cursus analyseerde we situaties (werk/prive) die onnodig veel energie vergen. Niet zwaar psychologisch of geforceerd maar heel open. Daarna leerde we om deze situaties om te buigen naar een plan van aanpak met een persoonlijk doel om deze vretende situatie stapje voor stapje te veranderen. Op deze manier krijg je weer grip op de situatie en wordt het energievretende onderdeel aangepakt. De cursus wordt geleid door een enthousiaste spontane dame die goed kan luisteren en samen met de groep doorvraagt tot het probleem en helpt bij het ombuigen naar een plan van aanpak. Door de kleine groep deelnemers en de duidelijke afspraken heerste er een hele vertrouwelijke en rustige sfeer in de groep.”

De schrijfster deed mee aan het programma ‘Zelfbewust Werken – van Gedoe naar Helderheid‘ dat ik incompany verzorg bij onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gemeenten. Heerlijk praktisch, concreet en morgen toepasbaar. Werkt als een tierelier!

Is het ook wat voor jou of denk je dat het de organisatie goed zou doen? Ik denk graag met je mee. Neem contact op voor een inspiratiegesprek.

Plan direct zo’n inspiratiegesprek in:

[su_spacer]
[su_button url=”https://vieve.youcanbook.me” target=”blank” style=”flat” background=”#313e50″ color=”#cf9d53″ size=”5″ center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: calendar” icon_color=”#cf9d53″]Plan in agenda[/su_button]
[su_spacer]

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]