Review: ‘Vieve is de helpdesk voor mijn brein’

Vieve is een inspirerende gesprekspartner met een intense persoonlijke betrokkenheid die je helemaal jezelf laat zijn.

In een periode waarin ik overwerkt was geraakt, kreeg ik coaching aangeboden door mijn werkgever. Via een collega kwam ik bij Vieve terecht en dat bleek een uitstekende keuze te zijn.

Mijn brein was overbelast en werkte zo traag als een oude computer met een volle harde schijf.

Vieve heeft me geholpen om mijn gedachten te ordenen, mijn gevoelens te analyseren en de passie voor mijn werk terug te vinden.
De sessies met Vieve leverden me nuttige informatie en verhelderende inzichten op en het is onvoorstelbaar hoe snel nieuwe inzichten aan je aandacht kunnen ontsnappen als je je weer overgeeft aan de hectiek van alledag!

Daarom mijn tip:

Neem voor iedere coaching sessie ruim de tijd. Dus niet snel even een coaching gesprek tussen twee afspraken in een volle agenda proppen, zoals ik aanvankelijk deed, maar bewust een complete dag voor reflectie inplannen met daarin plaats voor een terugblik op de afgelopen periode, een sessie met Vieve en daarna ruimte en rust om de verworven inzichten te verwerken en samen te vatten. Voor mij werkte dit het beste.

Sowieso is afstand nemen en in alle rust stilstaan bij datgene wat je in je werk én in leven bezighoudt, een goede remedie tegen werkstress, daarom plan ik tegenwoordig (minstens) eenmaal per maand een “dag voor reflectie” in mijn agenda.

Met dank aan Vieve: de helpdesk voor mijn brein.

Herken je deze frustratie? Voel je je overwerkt? En wil je onderzoeken hoeje weer energiek kunt worden?

Ik help je. Bel me op 06 52 372 572 of maak een afspraak.

Plan direct een inspiratiegesprek in:

 Plan in agenda

Privacy
Heldere Zaken draagt zorg voor de privacy van haar klanten. Daarom worden bij een review naam en functie van de coachee niet vermeld.

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.