Review: ‘Alles wat ik deed leek averechts te werken’

Dit schreef Marije vlak na het beëindigen van haar Heldere Zaken traject:

Ik wilde dit traject starten omdat ik ten opzichte van mijn werk was vastgelopen.

Ik wilde allerlei zaken anders geregeld hebben en graag meer samenwerken met mijn collega’s. Dit lukte helemaal niet. Wat ik wilde, leek averechts te werken. Mijn werk en het werk van het team leek een grote chaos. Mijn reacties op moeilijke situaties waren zeer emotioneel. Ik herkende mezelf niet meer.

Dankzij de uitstekende en prettige begeleiding van Vieve begrijp ik weer waarom zaken werken zoals ze werken. Ik kan mezelf weer zijn. Ik weet hoe ik me moet verhouden ten opzichte van mijn werk en collega’s. Ik heb de handvatten gekregen die ik daarvoor miste. Het totaalplaatje is weer in evenwicht.

9 maanden later liet ze het volgende weten:

Ik ben nog steeds enthousiast over de werkwijze en het resultaat van het Heldere Zaken traject.

Dat mag iedereen weten. Ik maak voor mezelf nog steeds gebruik van de adviezen, zoals de Dramadriehoek. Niet dat daarmee alles is opgelost, maar het houdt me op de juiste weg. Wanneer het zich voordoet, probeer ik ook aan collega’s de Dramadriehoek uit te leggen. Dan hoop ik dat ze minimaal de website van Heldere Zaken bekijken.

Herken je eigen situatie in het verhaal van Marije? En wil je ook weer je eigen leuke zelf zijn, in plaats van die ouwe mopperaar? Neem contact op, dan plannen we een kennismakingsgesprek waarin we samen onderzoeken of mijn aanpak past bij de issues die jij ervaart op je werk. En zo ja, hoe we die kunnen oplossen.

Niet aarzelen, gewoon doen! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
Ik spreek je graag,

Vieve

Privacy
Heldere Zaken draagt zorg voor de privacy van haar klanten. Daarom worden bij een review naam en functie van de coachee niet vermeld.

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]