‘Het Heldere Zakentraject heeft me steviger in mijn rol als leidinggevende gemaakt.’

Individueel traject Heldere Zaken

Samen leer je veel meer en sneller dan alleen. Toch kan er een goede reden zijn om je ervaren ongemakken op het werk niet te delen in een grotere groep. Dan is een individueel traject van Heldere Zaken de aangewezen weg. Privacy en vertrouwelijkheid zijn dan gegarandeerd.
Ontwikkelen doe je niet in je eentje, maar in de context van je werk. Om dat te borgen wordt je leidinggevende in het traject betrokken.

Wat anderen zeggen:

‘Het Heldere Zakentraject heeft me steviger in mijn rol als leidinggevende gemaakt. Door te leren uit de dramadriehoek te blijven zijn de gesprekken met de mensen van mijn team helder en duidelijk. Ze weten wat ze aan me hebben.

Ook lukt het me om hen te leren dat anders tegen de zaken aankijken en bij de feiten blijven, tot een betere samenwerking leidt. Het werpt zijn vruchten al af en dat is voor iedereen duidelijk. De teamspirit zit er weer veel meer in dan voorheen, ze hebben weer iets voor elkaar over.

Vieve, jouw enthousiasme en zeer persoonlijke benadering gaf me vanaf het eerste moment een energieboost en ook het vertrouwen om mezelf te zijn. Het ging eigenlijk allemaal vanzelf. Een aanrader voor iedereen die er wel iets van wil maken!
Ik geef het traject een 9, super was het!’

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]