Review: ‘Niet meer vastlopen als het tegenzit’

“Drie weken na de laatste sessie met Vieve kreeg ik van mijn leidinggevende een prachtig compliment: ik had op een korte, bondige én boeiende manier een helder beeld geschept van de potentie en prestaties van mijn teamleden en mijn visie over de toekomst. Daar waar ik voordien keer op keer belandde in eindeloze pogingen om dingen uit te leggen met een (over)vloed aan verbale kracht. Daarom ben ik bij Vieve het Heldere Zakentraject begonnen.

Ik was de controle kwijt, had het gevoel dat ik niet meer voldeed.

Ik was snel emotioneel en prikkelbaar en begreep er eigenlijk helemaal niets meer van. Ik wilde leren hoe ik mijn boodschap krachtig kon overbrengen met het gewenste resultaat en niet telkens zou vastlopen als dingen tegen zaten.

Vieve gaf me meteen het gevoel dat ik er mag zijn. Ze heeft me in eerste instantie laten praten, zodat de storm in mijn hoofd kon gaan liggen.

En dan is ze stap voor stap op een zorgvuldige manier tot de kern gekomen.

Theoretische modellen werden levend. Vieve heeft me met vertrouwen en op een veilige manier in de spiegel laten kijken. Langzaam kreeg ik inzicht in mijn eigen gedrag en patronen.

Wat heb ik veel inzichten gekregen!

Ik weet nu dat erkenning bij mezelf ligt en niet per se van mijn omgeving hoeft te komen. Wat een bevrijding! Dankzij Vieve heb ik ontdekt dat ik zelf beschik over het vermogen te groeien en uit een put kan klimmen als dat nodig is. Ik hoef de verantwoordelijkheid hiervoor niet langer bij mijn omgeving te leggen. Tijdens mijn presentatie na de laatste sessie met Vieve wist ik zelf gewoon al dat het goed ging. Hoe mooi is het dan dat dat bevestigd werd door mijn leidinggevende!”

 

Herken je zijn frustratie? Loop jij ook vast? En wordt het tijd dat dat verandert?

Ik help je. Bel me op 06 52 372 572 of maak een afspraak.

Plan direct een inspiratiegesprek in:

[su_spacer]
[su_button url=”https://vieve.youcanbook.me” target=”blank” style=”flat” background=”#313e50″ color=”#cf9d53″ size=”5″ center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: calendar” icon_color=”#cf9d53″]Plan in agenda[/su_button]
[su_spacer]

Privacy
Heldere Zaken draagt zorg voor de privacy van haar klanten. Daarom worden bij een review naam en functie van de coachee niet vermeld.

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]