Zit je aan het Comomeer, zit dit in je mailbox [testimonial]

Tijdens de vakantie zat mijn mobieltje ergens diep weggestopt in mijn tas. Ik wilde even ‘los’ van dat ding. De social media beheerst mijn werkende leven al veel meer dan me lief is. Maar toen ik toch even stiekem keek vond ik dit:

“Wat ik het meest aan Vieve waardeer is haar opgewekte, empathische en altijd goudeerlijke benadering. Vieve heeft een goed ontwikkeld zesde zintuig voor halve waarheden en/of verhullende antwoorden. Eén blik of korte vraag is dan vaak voldoende om door te dringen tot de kern. Vieve weet veel en heeft veel ervaring, maar loopt daar niet mee te koop. Ze legt de bal bij jezelf neer om zo duurzaam resultaat te boeken. De meest waardevolle inzichten en écht duurzame verandering bereik je namelijk alleen maar als het uit jezelf komt. Dat beheerst Vieve als geen ander.”

Tof he!
Dank je wel lieve coachee-die-anoniem-wenst-te-blijven. Ik vond het geweldig om je te mogen begeleiden naar een zelfbewuste professional die het gedoe op zijn werk bij de kop pakt en oplost. En ik ben plaatsvervangend trots op wat je bereikt hebt!

Bij jou op je werk ook veel negatieve energie? Heb je er last van en wil je weten wat je er zelf aan kunt doen?
Mail me op info@heldere-zaken.nl. Bellen en appen kan ook: 06 52 572 372 .

De Heldere Zaken updates in je mailbox? Schrijf je hier in.

[yikes-mailchimp form="1"]